26. mars 2024 · Kommentarer inaktiverade för Årsstämman 2024 · Categories: Information, Nyheter

Krossholmens Båtklubbs årsstämma 2024 avhölls som vanligt i Skutehagens skola. I år den 6 mars och med 28 deltagare som liksom tidigare bjöds på fika i starten. Årsstämman inleddes med ett intressant föredrag av Stellan Dahlberg från Kryssarklubben, som informerade om de miljökrav som ställs på båtägare och båthamnar idag. Viktiga frågor som vi i klubben tar på stort allvar och är beskrivna i vår Miljöplan (finns på anslagstavlan i klubbhuset).

Som vanligt blev det ett snabbt och smidigt möte. Verksamhetsberättelse, räkenskaper och budget för 2024 godkändes och styrelsen fick som vanligt ansvarsfrihet. Föreningen har god ekonomi och har en välskött hamn. Funktionärslistan ändrades bara på en punkt. Eric Ejeskär invaldes som arbetsledare efter Petter Backman som avböjt omval. Avgifterna för båtplatser etc. lämnades oförändrade för 2024. Årets arbetsdagar finns angivna i vår Aktivitetslista och hittas på vår hemsida och på anslagstavlan i klubbhuset. Där hittar du också protokollet från årsstämman.

Comments closed.