29. november 2023 · Kommentarer inaktiverade för Årets glöggkväll i Krossholmen 7/12! · Categories: Information, Nyheter

Vi träffas i klubbhuset vid 18.30 – tiden, tag med glögg av lämplig styrka så håller klubben med pepparkakor, en mysig miljö och trevliga båtgrannar.

I år kommer vi att få höra Carl Ljungberg berätta för oss om sin fascinerande rundsegling i år över Norge, Shetland, Orkneyöarna, Skottland och Hebriderna. Carl är just nu på långsegling neråt Europa, varför han kommer att höras och visa sina bilder över bredbandet (TEAMS).

För er som har svårt att komma ut till Krossholmen så går det även att se och lyssna på Carl över nätet på TEAMS. Information om hur man loggar in på TEAMS kommer att skickas ut till alla medlemmar per mejl inom kort.

Välkomna till en trevlig glöggkväll!

Comments closed.