15. september 2023 · Kommentarer inaktiverade för Nu närmar sig lite höstarbeten! · Categories: Information, Nyheter

Båtsäsongen 2023 börjar ta slut. Hösten brukar inledas med Krossholmens årliga höstfest, i år som kräftskiva den 1 september. Det blev ett prima och muntert gäng som fick en upprymd fest i klubbhuset och kvällen ville aldrig ta slut. Härligt, men visst märktes det att mörkret kom tidigare.

Nu väntar första båtupptagningen lördagen 30/9 och den sista upptagningen lördagen 28/10. Med start kl 08.00 båda dagarna samlas vi och stannar tills alla båtarna är uppe, nytvättade och stöttade för sin vintervila. Kom i god tid och ta del av dagens instruktioner inför lyften. Klubben bjuder som vanligt på korv och kaffe.

Därefter återstår två arbetsdagar för båtägarna på bryggplatserna B1 – B15 (lördagen 18/11) samt bryggplatserna B16 – B20 och H1 – H9 (lördagen 19/11). Hamnen kommer då att förberedas för vinterns påfrestningar – upplyftning bommar, avstängning vatten, städning av planen etc. Start kl 09.00! Kom i tid och hjälps åt. Ta med egen fika! Det kommer säkert att finnas tid för att tjöta lite med gubbarna också!.

Comments closed.