03. mars 2023 · Kommentarer inaktiverade för Årsstämman 2023 · Categories: Information, Nyheter

Krossholmens Båtklubbs årsstämma avhölls i Skutehagens skola i Torslanda den 1 mars med 33 andelsägare. Som vanligt ett snabbt och smidigt möte som endast förlängdes lite av fika och allmänt efterlängtat tjöt med båtgrannarna. Verksamhetsberättelse, räkenskaper och budget för 2023 godkändes och styrelsen fick som vanligt ansvarsfrihet. Föreningen har god ekonomi och en välskött hamn.

 Funktionärslistan ändrades på ett par punkter. Sven Gunnar Karlsson hade bett om att få avgå ur arbetsgruppen och ersattes av Leif Thordenberg. Stort tack Sven Gunnar för många års värdefulla funktionärsinsatser i klubben! Niklas Åkerfeldt och Håkan Janson bytte plats så att Håkan lämnar platsen i arbetsgruppen till Niklas och Håkan tar Niklas plats i styrelsen som arbetsgruppsledare. Cilla Johannisson valdes in i valkommittén – ett första viktigt steg för att få in fler kvinnor bland funktionärerna! Protokoll från årssstämman hänger i klubbhuset i Krossholmen.

Nu väntar vårarbetet i hamnen och att ännu en gång få smeka (menar polera) båten innan säsongen börjar på allvar! Glöm inte att kolla årets aktiviteter på Aktivitetslistan! Välkomna till våren i Krossholmen!

Comments closed.