06. december 2022 · Kommentarer inaktiverade för Krossholmsåret 2022 · Categories: Information, Nyheter

Så var det dags igen för en liten uppdatering av året som snart är slut. Under våren 2022 lättades det äntligen på Covid inskränkningarna och vi kunde genomföra årsstämman 3/3 med ett drygt 30-tal andelsägare fysiskt närvarande i Skutehagens skola. Som vanligt redovisades en god ekonomi samt valdes oförändrade funktionärer och avgifter. Våren blev fin och för första gången på många år kunde vi fira vårfesten utomhus 20/5. Nu med invigning av den nya altanen och nyinköpta trädgårdsmöbler, där även en grill installerats. Också höstfesten 26/8 kunde i år åtminstone startas utomhus, men avslutades inomhus i klubbhuset. Där avhölls också årets sista samling 30/11, arrangerad som en glöggkväll.

Nytt för året var att sjösättningen av samtliga båtar 23/4 för första gången genomfördes på en enda dag. Snabbt och smidigt och till lägre kostnad. Årets 10 arbetsdagar, fördelad 6 på våren och 4 på hösten, genomfördes som vanligt med gott humör av arbetslagen. Förutom det årliga arbetet och utbytet av bommarna, har under året bryggornas förankring förstärkts med nya tyngder och linor/kättingar. Till hjälp tillverkade vi en ny praktisk flotte. Hamnen är i verkligt gott skick tack vare vårt ständigt underhållande arbete. Båtupptagningarna genomfördes den 24/9 och 29/10 utan några problem.

Hamnen har under året varit fullbelagd och trots skenande ränte- och elkostnader har vi i stort kunnat hålla ekonomin inom budgeterade värden. Endast två andelsägarbyten har gjorts i år. Inga olyckor har rapporterats under året, men för eventuella framtida behov har vi nu installerat en hjärtstartare som sitter i klubbhuset. Således står hamnen väl rustade för det kommande verksamhetsåret. Vi i styrelsen önskar er alla en God Jul och Ett Gott Nytt År!

Comments closed.