19. november 2021 · Kommentarer inaktiverade för Lyckat TEAM-möte! · Categories: Information, Nyheter, Okategoriserade

Krossholmens Båtklubbs digitala klubbträff den 7 december blev lyckat och mycket uppskattat! Två av våra andelsägare Ulf Palm och Jonas Wetterberg berättade och tipsade om sina erfarenheter från båtlivet för ett 20-tal nätuppkopplade medlemmar i föreningen. Ulf, som är ordförande i SXK Västkustkrets, berättade om Kryssarklubbens olika arrangemang och verksamheter. Jonas tipsade om olika för- och nackdelar när man ligger kvar med båten i sjön över vintersäsongen. Allt mycket informativt och lärorikt! Ett mycket bra tips från Ulf till dig som inte var med: Kolla upp Svenska Kryssarklubbens hemsida: sxk.se/vastkustkretsen/publikationer/batparmen! Där finns massor av information för båtägare om alla båtfrågor du kan tänkas ha!!

Comments closed.