14. december 2020 · Kommentarer inaktiverade för Premiär för internetmöte! · Categories: Information, Nyheter, Okategoriserade

Pandemin har verkligen tvingat fram nya sorters föreningsmöten. Årets sista Krossholmenmöte 2020 avhölls på internet torsdagskvällen 11/12. Ett 20-tal medlemmar med TEAM-appar hade anammat kallelsen över email och loggat in på Mats Björks anvisade nät. Med bilder och ljud fick vi uppleva två fina föredrag av Cilla Helgegren, seglingen till Svalbard, samt Ulla och Lasse Hageströms, seglingen till de norska skidpisterna mitt i sommaren. Härligt att sitta hemma i soffan med en julglögg och avnjuta Krossholmengrannarnas seglingsäventyr! Verkligen värt att upprepas! Vi får se – kanske kräver pandemin att vi avhåller vårt årsmöte på samma sätt? Vi återkommer om detta.

Comments closed.