25. november 2020 · Kommentarer inaktiverade för Tack för i år! · Categories: Information, Nyheter, Okategoriserade

Året 2020 närmar sig sitt slut! Ett år som inte blev som andra år. Corona-pandemin inskränkte vår frihet både inom arbetslivet och fritiden. Vi båtägare fick kanske ändå lite tröst i att vår karantän till en del utgjordes av ett båtliv ganska likt det vanliga, även om det begränsades till svenska kuster.

I Krossholmen grejade vi under året en terrassering av parkeringsplanen med planare ytor för både bilar och båtar. Den gamla vattencisternen skrotades och vattenförsörjning från egna brunnen startades upp. Nästa år kan vi nu utöka mastskjulets längd, vilket gagnar de långa masterna. Tyvärr fick vi ställa in de traditionella vår/höst-festerna, vi håller tummarna för att vi kan återuppta våra träffar till våren igen!

Glöm inte bort att kolla era båtar i vinter – det verkar ju som att blåsten inte tänker gå i karantän den närmaste tiden! Ha en riktigt god jul ändå och dröm och planera för det kommande seglingsåret!

GOD JUL FRÅN WEBMASTERN OCH ULLA SOM FÖR 18 ÅR SEDAN FIRADE JULEN PÅ ATLANTEN!

Comments closed.