26. oktober 2020 · Kommentarer inaktiverade för Nu stänger hamnen för 2020! · Categories: Information, Nyheter

Nu är seglingssäsongen tyvärr över för de flesta av oss! Dags att förbereda båtarna för vintervilan! Därefter blir det tid att ägna sig åt andra trevliga sysselsättningar och kanske planera för nästa års seglingar?

De två sista arbetsdagarna i Krossholmen, innan hamnen stänger, blir 7/11 och 8/11 med arbetslagen från båtägarna på bryggplatserna B 1 – B 15 respektive H 1 – H 9. Som vanligt stängs vattnet av i hamnens slangar den sista arbetsdagen 8/11! Försök göra städjobbet på båten innan dess! Och ta därefter gärna en koll på båtarna på land då och då. Det brukar alltid behövas en efterspänning av stöttorna efter ett tag, speciellt i början!

Sköt om er och ha en trevlig vintersäsong!

Comments closed.