12. september 2020 · Kommentarer inaktiverade för Ombyggnad av parkeringsplanen pågår! · Categories: Information, Nyheter, Okategoriserade

Nu har ombyggnaden av parkeringsplanen startat och beräknas vara klar den 18/9. Den tidigare stora sluttande planen kommer att delas in i två horisontella plan avskilda med en betongmur. Därigenom kommer alla upptagna båtar att kunna stå helt horisontalt och bli bättre stöttade.

Men det kan bli en lite stökig kommande vecka när arbetet pågår. Alla uppställda stöttor måste flyttas för att kunna jämna ut marken längst upp. Åk gärna ut och hjälp till med hanteringen av stöttorna! Framförallt ni som har hopkedjade stöttor måste låsa upp dessa! Även mastavtagningarna kan störas av arbetet på planen. Men hjälps vi åt och löser de eventuella problem som kan uppstå, så har vi snart en mycket bättre parkeringsplan.

Comments closed.