09. september 2020 · Kommentarer inaktiverade för Nu är mastskjulet numrerat! · Categories: Information, Nyheter

För att få lite bättre ordning vid placeringen av master i mastskjulet har vi nu numrerat samtliga mastplatser. Vi vill att du noterar numret där du placerar din mast. Skriv sedan in ditt namn och tel.-nummer vid detta nummer på listan i klubbhuset. På så sätt får vi lättare att kontakta respektive mastägare om något fel uppstår eller om en korrigering måste göras. På sikt hoppas vi att den bättre överblicken skall leda till att mastskjulet utnyttjas effektivare och att alla kan få en egen plats för sin mast och inte behöver leta om man är sent ute.

Försök hitta en plats som längdmässigt ligger så nära din egen mastlängd som möjligt. Lägg kortare och lättare master högre upp på platser som är svåratillgängligare för längre och tyngre master. Bommar får inte läggas på de numrerade mastplatserna. Lägg/häng dem istället högst upp vid de kortare omärkta hyllorna. Märk din mast med namn och tel-nummer liksom tidigare!

Comments closed.