24. april 2020 · Kommentarer inaktiverade för Vårfesten inställd! · Categories: Information, Nyheter, Okategoriserade

Som alla säkert förstår, så kan vi tyvärr inte genomföra vår planerade Vårfest som tänkt. Myndigheternas rekommendationer och egen omsorg om vår hälsa, gör att vi ställer in vår trevliga tillställning i år. Vi får trösta oss med att båtlivet i övrigt i stort sett kan fortgå som vanligt. En frisk tillvaro utomhus med lagom distans till båtgrannar är bara hälsosamt! Vi får följa utvecklingen av Covid 19’s framfart och återkommer om hur vi gör med Höstfesten 28 augusti!

För de som är intresserade kan vi nämna att en del båtar i hamnen istället har planer på att segla till Hälsö den 15 maj. Detta som ett alternativ till Vårfesten. Häng gärna med och få en trevlig grillkväll med båtgrannarna hemifrån. Hälsö är en lite bortglömd men riktigt mysig hamn. Vädret bestämmer väl en del, men ta ett snack på bryggan hemma och kolla läget. Välkomna!

Tänk även på att Danmarkseglingar tills vidare är stängt för oss svenska seglare. För att kunna angöra danska hamnar krävs ett viktigt skäl och turistsegling är inte tillåten. Dansk sjöpolis kontrollerar både i hamnar och till sjöss.

Comments closed.