28. mars 2020 · Kommentarer inaktiverade för Dags för andra sjösättningen 2020! · Categories: Information, Nyheter, Okategoriserade

Den andra sjösättningen 2020 genomförs lördagen 9 maj med start kl 07.30. Alla bör vara på plats från början och alla hjälps åt! Våra parkeringsplatser kommer att bli begränsade så använd även parkeringsplatsen vid Volvo Penta. Som vanligt tänk på följande:

  1. Vi har tunga lyft, gå ej under hängande last!
  2. Vid olycka så finns 1a förband mm i klubbhuset, möt blåljus vid korsningen och visa in.
  3. Förbered din båt med minst två långa linor.
  4. Det är inte tillåtet att måla med bottenfärg samma dag som lyft, detta för att undvika färg på banden (undantag båtar med centrumlyft ).
  5. Vid lyft skall vi ha en person vid varje stötta. När kranen lyft ca 1/3 av båtvikten och efter klartecken från arbetsledaren, så skruvar vi ner och tar undan stöttan.
  6. När båten kommit i sjön så skall båtägaren kontrollera att båten ej läcker, därefter så bärs stöttor bort och pallvirke bortplockas.
  7. Varje båtägare städar upp på sin plats vid behov.
  8. Först när kranen lämnat planen får masterna plockas fram av de som vill masta på direkt. Men låt inte masten ligga kvar och spärra för andra!

På grund av omständigheterna med Covid19 kommer föreningen inte att bjuda på korv och kaffe denna gång. Tag med er egen dryck och förtäring så ni klarar hela arbetsdagen! Välkomna!

Comments closed.