11. september 2022 · Kommentarer inaktiverade för Årets båtupptagningar 2022 · Categories: Information

Lördagen 24 september kl 08.00 startar årets första upptagning av båtar i Krossholmen. För er som fått vinterplats på land gäller att komma i god tid och som vanligt hjälpa varandra med lyft, avspolning och stöttning. Glöm inte att ta bort era förtöjningstampar och pallar på bryggorna. Kolla gärna stöttningen efter några dagar – stöttorna behöver några dagar för att stabilisera sig. Nästa båtupptagning sker den 29 oktober kl 08.00.

Efter båtupptagningarna återstår två arbetsdagar i hamnen. Den första görs lördagen 12 november med arbetslaget som har årets båtplatserna B1 till B15. Den andra arbetsdagen görs lördagen 19 november av arbetslaget som har båtplatserna H1 – H9. Start båda dagarna kl 09.00 – kom i god tid!

Comments closed.