31. januari 2022 · Kommentarer inaktiverade för Årsstämman och Aktivitetsplan för år 2022 · Categories: Arbetsplan, Information, Nyheter, Okategoriserade

Krossholmens Båtklubbs årsstämma avhölls i Skutehagens skola i Torslanda den 2 mars. Ett 30-tal medlemmar deltog och fick en genomgång av verksamhetsåret 2021 och läget i föreningen. Inga överraskningar – föreningens ekonomi är god och ständiga förbättringar i hamnen sker kontinuerligt. Valet av funktionärer för kommande två år blev enkelt – alla omvaldes! Samma gällde avgifterna för 2022, de förblev oförändrat lika förra årets avgifter. Protokoll från årsstämman kommer att hängas upp i klubbhuset.

Aktivitetplanen är nu uppdaterad för 2022 och nedan ser du arbetsdagar och andra planerade aktiviteter. Har du förhinder på din planerade arbetsdag, så kontakta den ansvarige arbetsledaren i god tid och hitta en annan dag. Välkomna till en ny säsong och trevlig samvaro med dina båtgrannar!

Comments closed.